Wedstrijdverslag 8

Verslag wedstrijd 8
30 augustus 2023

Op 30 september visten de deelnemers aan de competitie hun voorlaatste wedstrijd aan de schitterende visvijver van HSV ’t Turkaa.
Winnaars van de felbegeerde vakwinst waren Wim de Loos met 3.490 gram, Barry van Herk met 6.650 gram en Rick van Hamont met 10.550 gram. Rick stelde zijn jaaroverwinning daarmee veilig. Hij heeft 6 wedstrijden van de 9 wedstrijden in zijn vak gewonnen en is niet meer in te halen. De strijd om de tweede en de laatste plaats zal spannend worden.
Helaas ontbreekt een foto van de vakwinnaars.

Verslag 9e en laatste wedstrijd
Met de zekerheid van de winst in de competitie kon rik het wat rustiger aan doen. De stijd om de tweede plaats zou in de laatste wedstrijd beslist gaan worden. Hiervoor waren nog vier kanshebbers in de race. Frank, Wim, Barry en Frank.
Het is bloedstollend spannend geworden. Om de beste kans te maken moesten zij allen hun vak winnen. Dat lukte alleen Wim de Loos, die na een langzame start in het laatste deel van de wedstrijd grote vis begon te vangen. Nog even werd de zege bedreigd door zijn naaste buurman maar in de laatste tien minuten ving hij een grote brasem die zijn vakzege veilig stelde.
Vakwinnaars waren Ad van Kollenburg ( 7.080 gram), Ton van Geel (11.340 gram) en Wim de Loos (4.410 gram).
De strijd om de laatste plaats werd uiteindelijk beslist door een van de weinige goede resultaten van Paul en afwezigheid van Peter in verband met andere verplichtingen ging de rode lantaarn naar Peter van Aarle. Hij zal die zeker in willen leveren bij de volgende gelukkige.

Groetjes,
Paul